Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dolce Blocco

Határidőnapló. Hónapok, hetek. napok, órák - kell ennél többet jelölni egy agendában, hogy az ember könnyedén beoszthassa az idejét? Sokan ma is ezt gondolják, nincs többre szükség. A nők azonban csak a legritkább esetbe érik be ennyivel - nagyon sokan vannak, akik naplót írnak, egy másik füzetbe jegyzetelnek, egy harmadikba összeírják a fontos teendőket.
Ezekre a hölgyekre gondoltunk, amikor csak nekik megalkottuk a Dolce Blocco-családot, mely mindezeket a funkciókat egyetlen meseszép kivitelezésű Secret Calendarba rendezi.  A hagyományos naptárfelület mellett jut hely a jegyzetelésnek is, ráadásul az agendákba a heti motiváló idézetek mellett helyett kaptak kifejezetten nőknek összeállított tippek, „menzi” naptár, vakáció- és kiadástervező is.

A Dolce Blocco-agendák nemcsak szépek, de nagyon jó minőségűek is: a vakdombor mintázatokkal ellátott keménytáblás borítójukat Soft Touch-fóliával és UV-lakkréteggel vontuk be, ami nemcsak a megkapó látványt, a kellemes tapintást is biztosítja.

Az idei év legnagyobb újdonsága a Family Planner. Ez a kifejezetten édesanyáknak megalkotott naptár nemcsak a saját, de a többi családtag programjainak menedzselését is segíti. A tervező oldalakon jut hely mindenkinek, így egyetlen szempillantás alatt átlátható az egész família heti programja, ami nagymértékben megkönnyíti a szervezést.

 

Secret Family Planner

Secret Planner

Secret Calendar B6

Joy Planner A5

Secret Diary B6

Secret Pocket Planner