Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Folyékony szappan utántöltő BABA tej és gyümölcsillat 500 ml
1.540 Ft (1.213 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Folyékony szappan utántöltő BABA tej és gyümölcsillat 500 ml

1.540 Ft (1.213 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: 1.990 Ft

Leírás

Termék információk
Termék jellemzők:
- Tej és gyümölcs illat
- Folyékony szappan
- Okos döntés az újratöltés!
- 2 utántöltésre elengedő mennyiség

A kezünk bőre mindig látszik és az illatát egész nap érezzük. A gyümölcsök frissességet, jó illatot adnak, a tej pedig bőrápoló hatású.
Ha a Baba tej és gyümölcsillatú folyékony szappant használjuk, kezünk nemcsak tiszta, hanem ápolt és illatos is lesz. Fürdésre és kézmosásra is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Használati utasítás
Használati útmutató:
A bőr benedvesítését követően adagoljon tenyerébe tusfürdőt, habosítsa fel, majd használja testre, kézre és arcra is egyaránt, majd öblítse le.

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfum, Sodium benzoate, Citric acid, Glycol distearate, Laureth-4, Sodium lactate, Polyquaternium-7, Tocopheryl acetate, Parfum, Panthenol, Sine adipe lac, Thymus vulgaris flower/leaf extract, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 17200

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.