Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Home Office

 

Maradj otthon!

 

Pár hét alatt fenekestül felfordult az egész világ, olyan változások álltak be eddigi életünkben, melyeket korábban el sem tudtunk volna képzelni. A legtöbbünk számára jelenleg a lakásunk egyszerre iskola és munkahely, játszótér és mozi, ha kell erdő, kávézó, étterem, könyvtár és még sorolhatnánk. Most mindannyiunknak sokszorosan helyt kell állnia: mindenkinek meg kell küzdenie a felborult napirenddel és a külső segítség nélkül levezényelt feltornyosult otthoni feladatokkal.

Egyik legfontosabb hitvallásunk, hogy osztozni szeretnénk vásárlóink életének minden pillanatában – az örömteliekben éppúgy, mint a nehezekben; most is azon dolgozunk, hogy ezekben a kihívást jelentő napokban termékeinkkel egyszerre segítsünk és okozzunk vidám perceket. Éppen ezért hoztuk létre az otthoni tanulást és munkavégzést segítő csomagjainkat – ebben a helyzetben különösen bízunk benne, hogy mindkettő könnyebbé és örömtelibbé válik a Lizzy-termékek használatával. 

 

Home Office csomagok

A jelenlegi helyzetben mindenki igyekszik újrarendezni a hétköznapjait és kialakítani egy olyan életritmust, amelyben ezt az átmeneti időszakot a lehető legkönnyebben tudja átvészelni. Az otthoni tanulás-tanítás új kihívásokat támaszt mind a gyerekek és szülők, mind a tanárok irányába. Úgy állítottuk össze Home office csomagjainkat, hogy azokban minden olyan alapvető kellék megtalálható legyen, melyre szükségünk lehet ebben az új helyzetben a munka vagy tanulás során. A vidámabb, lányosabb világot a Lollipop szeleburdi mintái, az eleganciát és dinamizmust a Ford Premium csúcsjárgányai hozzák el – segítségükkel talán könnyebb lesz szembenézünk a hétköznapok kihívásaival.

 

Társ a mindennapokban – Spirálfüzetek

Vannak olyan alapvető kellékek, melyek most egyik háztartásból sem hiányozhatnak: szerintünk ilyenek a spirálfüzetek, melyek megkönnyítik mind az otthoni tanulást, mind az otthoni munkát. Akár az iskolai feladatok megoldásakor, akár a munkahelyi jegyzetek készítéséhez, akár a háztartási teendők rendezéséhez használjuk, biztosan nagy segítséget nyújtanak. Több méretben és  mintával készülnek, kockás és csíkos verzióban, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább illő darabot. Bármelyiket is válasszuk, lekerekített sarkaikkal, dupla spiráljukkal, magas fehérségű, perforált lapjaikkal a legmagasabb minőséget képviselik.

  

Rend a lelke mindennek! – Füzetboxok, gumis mappák

Ahhoz, hogy az otthoni tanulás vagy munka hatékony legyen, fontos, hogy a füzetek és papírok ne heverjenek szanaszét a lakásban vagy akár a kanapé titkos zugaiban, hanem mindig kéznél legyenek egy átlátható, mindig elérhető rendszerben. A felnőttek már tudják, hogy füzetboxaink és gumis mappáink segítségével egyetlen papír sem kallódik el, de a gyerekek is könnyen megtanulják, hogyan tarthatnak saját maguk rendet tankönyveik és füzeteik között. Különböző mintáink közül minden korosztály megtalálhatja a hozzá legjobban illőt – így lesz a kellemetlen kötelességből könnyedén örömteli feladatot vagy akár játék. 

 

Iroda a nappaliban – Irattartó papucsok

Az otthoni munkavégzés során számos nehézséggel találhatjuk szembe magunkat. A családban élőknek a gyerekek mellett kell megküzdeni az újszerű hétköznapok kihívásaival, az egyedülállók és párok számára pedig nem könnyű feladat a munka és magánidő szétválasztása. Mindenképpen fontos, hogy legyen egy kialakított munkaállomás, ahol, amennyire csak lehetséges, semmi sem vonja el a figyelmünket az adott feladatról, és könnyen tudunk koncentrálni. Irattartó papucsaink is a fókuszálást szolgálják: segítségükkel könnyedén rendszerezhetők a feladatok és iratok.  

 

Mostan színes tintákról álmodom – Írószerek

Bár már elmúltak a kisiskolás éveink, arra az örömre mindenki emlékszik, amikor egy csokor kihegyezett ceruzával indultunk neki az iskolai napnak, vagy ültünk le otthon rajzolni. Az írószerek iránti szerelem nem múlik el a korral sem: minden felnőttnek megvan a maga kedvenc tolltípusa és színe – ki a fekete, ki a kék tintára esküszik. Szerencsére kínálatunkban kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja a kedvencét. A legkülönfélébb ceruzák és golyóstollak várják, hogy használatba vegyék őket – tanuláshoz, munkához vagy akár csak egy kis bolondozáshoz: ha végeztünk a napi feladatokkal, engedjünk teret a kreativitásunknak, és írjunk, játsszunk, színezzünk, amihez csak kedvünk van!

 

A szárnyaló fantázia világa – Rajzlap, rajztömb

Az otthon töltött minőségi időben felértékelődik a kreativitás szerepe. Az együttalkotás, a közös játék nemcsak fejleszt, de szorosabbra is fűzi a családi kötelékeket. Ráadásul nem is igényel speciális eszközöket: néhány fehér rajzlapra van csak szükségünk, hogy elinduljon a munka. Segítségükkel a gyerekek akár órákon keresztül leköthetőek: kitalálhatunk nekik mi témákat, de hagyhatjuk is szárnyalni a fantáziájukat! Persze nem áll meg a dolog a festésnél, rajzolásnál: egyetlen papírlapból születhetnek rejtvények, labirintusok, bábszínházak, papírdíszek és még mi mindent – határt csak a képzelőerőnk szab!

 

Profizmus otthon – Gyűrűs/emelőkaros iratrendezők

Attól még, hogy az irodák, az általános és középiskolák, illetve az egyetemek beköltöztek a lakásokba, nem lett kevesebb feladatunk, sőt egyszerre több dolgot kell összehangolni a szokatlan körülmények között. Olyan környezetet kell most megteremtenünk az otthonunkban, amelyben sikeresen készülhetünk fel a dolgozatokra és vizsgákra, ahol hatékonyan végezhetjük el munkahelyi feladatainkat. Ez csak úgy lehetséges, ha mindig átlátjuk jegyzeteinket és papírjainkat, melyeknek mindig kéznél kell lenniük. Ehhez nyújtanak nélkülözhetetlen és profi segítséget gyűrűs és emelőkaros iratrendezőink. Természetesen ezek a termékek is számos kollekcióban megtalálhatók, így az urak és a hölgyek is találhatnak stílusuknak megfelelőt.

 

Egy kis mosoly – Asztali ceruzatartó

Amikor hosszú órákat kell eltölteni egy helyben, nem mindegy, milyen a környezet körülöttünk. Egyrészt fontos, hogy az asztalunk rendezett legyen, hiszen rendetlenségben nehezebb koncentrálni, de az sem elhanyagolható, hogy számunkra kedves minták és tárgyak vegyenek körbe bennünket. Ez a két szempont vezérelt minket asztali ceruzatartóink megalkotásában is: egyszerre praktikus és szép terméket szerettünk volna készíteni. Tudjuk, hogy erre a termékcsoportra szinte mindenkinek szüksége van, ezért úgy alkottuk meg az egyes darabokat, hogy a különböző minták közül a legkisebbektől a legnagyobbakig, a fiúktól a lányokig mindenki megtalálja a számára leginkább tetszőt – hogy egy kis mosolyt is csaljunk a tulajdonosok arcára.