Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KHK PlanAll Notesz Lemon

6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: RAKTÁRON
Szállítási díj: 1.590 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

64 motivációs idézet

kitölthető tartalomjegyzék

számozott oldalak

tennivaló oldalak

176 oldal

Leírás

Szeretettel üdvözöllek!

2021 őszén már a 4. KHKxPlanAll élettervező határidőnapló jelenik meg. Egyre többen tervezzük együtt, legalábbis azonos alapelvek és módszertan mentén a napjainkat, heteinket, az életünk legfontosabb részeit.

A KHK-közösség tagjaiban mind gyakrabban merült fel az igény, hogy legyen egy, a rendszerhez kapcsolódó füzet is. Egy füzet, ami teret ad a szabad jegyzetelésnek és gondolatáramlásnak, egyben inspirál és motivál.

Egy-egy jó idézet és jeles példaképek maradandó gondolatai sokat jelentenek számomra. Be tudnak indítani egy napot, terelgetnek, kapaszkodót adnak vagy éppen elindítanak valamit az emberben. Éppen ezért gyűjtöttem össze ebben a füzetben a kedvenceimet. Hogy inspiráljanak és motiváljanak titeket is. Ha tudod, hogy mit akarsz, ha eléggé akarod és hajlandó vagy fáradhatatlanul tenni is érte, akkor már csak idő kérdése az egész. Ha meg sem próbálod, soha nem derül ki, hogy mi lett volna, ha... Azt hiszem, nem véletlen, hogy mára már összenőtt velem a következő gondolat. Akard jobban, mint amennyire félsz tőle!

Sok sikert kívánok!
Kende-Hofherr Krisztina

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.